Notice This website is under construction.

Würth trengte en energipartner

Da Würth sendte ut en generell forespørsel på fysisk krafthandel og finansiell forvaltning tok Entelios initiativ til et møte. Her kom det frem at Würth ønsker en energipartner, som kunne bidra på flere områder enn bare å levere den fysiske kraften.

Med over 50 butikker og et årlig forbruk på 8 GWh setter en avtale med Würth store krav til energileverandøren. Entelios er derfor stolte av å ha inngått avtale med en bedrift som Würth, sier Aksel Eckbo, Salgssjef i Entelios.

Entelios fremstår som en innovativ aktør med sterkt fokus på smarte energiløsninger, fleksibilitet og miljø. For Würth er det viktig å ha en leverandør som kan gi oss råd og løsninger som gjør oss i stand til å være konkurransedyktige også i fremtiden. Nettopp dette, å få en leverandør som kan håndtere fremtidens energimarked, var et viktig utgangspunkt for denne avtalen, sier Lise Krogseth, Innkjøpssjef i Würth.

Når Entelios tilbyr løsninger for kunder er det viktig å ta utgangspunkt i hele energikostnaden. At Entelios blant annet er behjelpelige med å få ned effektkostnaden var derfor avgjørende for denne avtalen.