Notice This website is under construction.

Strøm bedrift – velg Entelios

I Entelios hjelper vi bedrifter med energiløsninger som er smartere og mer fremtidsrettet. Vi tilbyr ren energi, ekspertise og teknologi. Les mer om oss og kontakt oss i dag.

Hvorfor velge Entelios?

  • Vi hjelper bedriften din med lønnsomme strømavtaler
  • Vi leverer fornybar energi
  • Sammen finner vi avtale og pris som passer deres bedrift best

Strøm bedrift – få en god avtale

Uavhengig av hvor mange KWh strøm bedriften din forbruker finner vi løsningen som passer dere. Entelios er Norges største leverandør av strøm til bedriftsmarkedet og har markedets beste avtaler uansett størrelsen på bedriften.

Våre rådgivere navigerer dere gjennom de utallige alternativene som finnes markedet, og finner den riktige strømavtalen for nettopp din bedrift; uansett budsjett og forbruk. Samtidig sørger vi alltid for å forsyne bedriften med energi fra rene, fornybare kilder. Gjør bedriften bærekraftig med bistand fra våre dyktige forvaltere.

Segmenter vi jobber med

Eiendom

Eiendomsbransjen er en av mange bransjer der elektrisitet utgjør en vital del av kostnadsbildet. Med et strømmarked i stadig endring er det vanskelig å vite hvilken strømavtale som er den beste for din bedrift. Entelios hjelper selskaper i eiendomsbransjen med å finne en strømavtale som gir full oversikt over forbruk og kostnader, reduserer strømforbruket og garanterer fornybar energiproduksjon.

Industri

I industrisektoren er elektrisitet en vesentlig del av produksjon og verdiskaping. Det kan være en utfordring å finne en strømavtale som tilpasser seg produksjonsmengden til enhver tid. Entelios sørger for at bedrifter i industrisektoren får sikre og forutsigbare strømavtaler som optimaliserer strømforbruket og senker kostnadene ved bruk av fornybar energi.

Spør oss om solcellepaneler.

Offentlig sektor

Blant offentlige virksomheter er gjerne bygninger i ulik alder en viktig faktor i energiregnskapet. Entelios rådgir og tilbyr skreddersydde strømavtaler tilpasset enkeltkommuner, kommunesamarbeid og andre organisasjonsformer i den offentlige sektoren. Slik kan offentlige virksomheter redusere og optimalisere energiforbruket sitt, og få oversikt over kostnadene for å redusere eget klimaavtrykk med fornybare energikilder.

Produksjon

Produsenter i kraftmarkedet har ulike forutsetninger, og forskjellige faktorer påvirker produksjonen, salg og inntekt. Entelios er din balanseansvarlig i det nordiske markedet og hjelper kunder med å skape en kraftportefølje med stabile priser i et ellers komplekst og skiftende marked. Vi utarbeider en strategi som sikrer både trygghet og fleksibilitet for kraftprodusenter, slik at de kan selge kraften og maksimere inntektene.

Retail

Strømforbruk og strømkostnader en viktig del av kostnadene innenfor detaljhandelen. Entelios har lang erfaring og unik kompetanse og tilbyr innkjøpsmodeller som reduserer forbruket og gir kontroll over kostnader. Slik kan aktører innen detaljhandelen bruke strøm på en smartere måte og redusere klimaavtrykket sitt.

Sammen finner vi løsningen som passer din bedrift.

Våre tjenester

Hos Entelios skreddersyr vi tilbudet slik at det passer din bedrift. Noen av produktene våre finner du her:

Om Entelios

Vi er mer enn en strømleverandør. Når du velger en strømavtale fra oss får du også med skreddersydde løsninger for å redusere bedriftens klimaavtrykk. Vi bistår med alt fra batteriløsninger til topp moderne teknologiske løsninger for et smartere forbruk. Entelios gjør at bedriften din kan operere som vanlig og samtidig være en mer bærekraftig aktør.

Entelios sørger for ren energiforsyning og bærekraftige løsninger over hele Norden, og er den største leverandøren av fornybar energi i Norge. Vi har kontorer i fire land – med kunder i alle størrelser.

Entelios er Norges største leverandør av strøm til bedrifter.

Ta kontakt med oss

Er dette løsningen og fremtiden du søker for din bedrift?