Notice This website is under construction.

Enkel, trygg og transparent produksjon 

Produksjon

Produsenter i kraftmarkedet har ulike forutsetninger, og forskjellige faktorer påvirker produksjonen, salg og inntekt. Entelios er balanseansvarlig i det nordiske markedet og hjelper kunder med å skape en kraftportefølje med stabile priser i et ellers komplekst og skiftende marked. Vi utarbeider en strategi som sikrer trygghet og fleksibilitet for kraftprodusenter, slik at de kan selge kraften og maksimere inntektene.

Selg kraften din og maksimer inntektene dine

Entelios hjelper deg som produsent med å selge kraft og maksimere inntekten din. Det inkluderer alt fra balanseansvar og fysisk håndtering til forutsigbarhet gjennom prissikring. Entelios har lang og bred erfaring med tjenester innen produksjonssegmenter som vannkraft, vindkraft, solkraft og kraftvarme.

Vi gir dere oversikt over strømforbruket
Vi gir dere oversikt over strømforbruket

Balanseansvar og fysisk handel

Som balanseansvarlig i det nordiske markedet vil Entelios fortløpende lage produksjonsprognoser for kundens strømproduksjon. Produksjonsprognosene er nøye validert og produsert basert på alle inndata om produksjonsenheten og værvarsler. All den informasjonen er grunnlaget for hva som selges og rapporteres til neste produksjonsdag. Kunden har tilgang til all data og kan enkelt følge opp alle inntekter og gebyrer.

Entelios

Porteføljeforvaltning

Entelios sitt porteføljeforvaltningskonsept har i 25 år hjulpet kunder med å oppnå lave og stabile priser i et strømmarked som stadig vekk forandrer seg. Sammen skreddersyr vi en strategi ut i fra deres preferanser, slik at dere oppnår deres mål med strømavtalen.

Entelios

Fleksibilitet

​Vi hjelper din bedrift med å selge fleksibilitet fra forbruk og produksjon. På denne måten støtter du kraftsystemet og overgangen til et fornybart samfunn.

Entelios

Batteri

Entelios samarbeider med flere batteri- og teknologileverandører for optimal utnyttelse av batteriets potensiale.

Entelios

Opprinnelsesgarantier

Entelios er en av Nordens største kjøpere av opprinnelsesgarantier. Vi har løpende kontakt med en rekke meglere både i Norden og Europa, og vi har også motpartsforhold med et stort antall selgere og produsenter av opprinnelsesgarantier i Sverige, Norden og Europa.

Dette sier kundene våre om oss

Entelios er den optimale samarbeidspartneren for oss. Entelios sine rådgivere er en ressurs på alle felt, og tar en forholdsvis lav pris for sine volum- og profilkostnader. Vi har nå jobbet sammen i åtte år, og det er en trygghet i å ha tilgang til Entelios bransjekunnskap og prissetting.

Gunnar Nilsson

Ekonomisk Resurs Göteborg AB

Entelios er både en kreativ og tilgjengelig samarbeidspartner. I en bransje og et marked med raske svingninger kjennes det trygt å ha en sakkyndig partner som alltid er på tærne.

Per Carlsson

Driftansvarig Egby Vindkraftverk

Hvorfor Entelios

Hvorfor velge Entelios?

Akselerere det Grønne Skiftet

Vi hjelper deg med å bygge en strategi som minsker dine eiendommers klimaavtrykk. Spar penger – og miljø.

Opplev en pålitelig partner i en usikker verden

Som en del av Å Energi går arven vår hundre år tilbake i tid. Vi vil være her i de hundre neste også.

Oversiktlig rapportering

Få oversiktlig rapportering over eiendommenes strømforbruk – og få tips til hvordan dere kan redusere det.

Generere nye inntektsstrømmer

Entelios hjelper dere med å optimalisere, men også kommersialisere strømforbruket. Oppdag nye inntektsstrømmer med Entelios.

Hvorfor Entelios

Om Entelios

Vi er det største strømselskapet i Norge – og ett av de største i Norden.

Vi har kontorer i Norge, Sverige og Finland.

Mer enn 300 store bedrifter er kunder av oss.

Vi leverer mer enn 20 TWh i året til kundene våre.