Sikrer god strømpris for OBOS-medlemmer

Sikrer god strømpris for OBOS-medlemmer

- For OBOS er det svært viktig at våre kunder får en god strømpris. Entelios har et aktivt tradingmiljø som sikrer gode priser. Like viktig er oppfølging av kunde og faktura. Vi har daglig kontakt med Entelios og et meget godt samarbeid, sier avdelingsdirektør Anni Kristin Broch i OBOS.

OBOS er forretningsførere for rundt 3 250 boligselskaper med til sammen circa 200 000 boliger. Nærmere 1 200 av disse har gitt OBOS fullmakt til å forhandle fram en felles avtale for kjøp av strøm. Boligselskapene som omfattes av avtalen ligger i Oslo og Akershus, Trondheim, Rogaland og Hamar.

Entelios gjør alt fra trading av kraft, kundeoppfølging, fakturering og fakturaadministrasjon. Den årlige leveransen er på 328 GWh – tilsvarende forbruket til 20 000 eneboliger og produksjonen til et middel norsk kraftverk.

Avtalen omfatter nesten 8 000 personer som har fellesmåling og ytterligere ca 11 000 målepunkter i boligselskapene. Entelios administrerer også gjenvinningskraft fra bedriftene Eramet og Elkem som OBOS kjøper på vegne av boligselskapene.

- For OBOS er det svært viktig at våre kunder får en god strømpris. Entelios har et aktivt tradingmiljø som sikrer gode priser. Like viktig er oppfølging av kunde og faktura. Vi har daglig kontakt med Entelios og et meget godt samarbeid. Andre strømselskaper har jevnlig forsøkt å vinne OBOS-avtalen, men vi har alltid vurdert Entelios som det beste alternativet for boligselskapene, sier Broch.

Fakta om OBOS:

  • OBOS er en medlemsorganisasjon med over 320.000 medlemmer.
  • I over 80 år har OBOS skaffet medlemmer bolig, samt forvaltet boligene på en trygg måte.
  • De fleste OBOS-medlemmene bor i og rundt Oslo.
  • OBOS er også etablert i Østfold, Vestfold, Rogaland, Bergen, Trondheim og Hamar-området.