Notice This website is under construction.

Energirådgivning for bedrifter

Opplever din bedrift utfordringer når det kommer til energisparing og optimalisering? Entelios tilbyr energirådgivning for bedrifter og kan spare deg for dyr strøm.

Entelios har utarbeidet tjenesten som gir din bedrift full kontroll over strømforbruket, og reduserer strømkostnadene dine. Dette uten å måtte investere i dyrt utstyr eller møte på andre uforutsette utgifter. Er dette noe din bedrift leter etter? Da bør du lese videre.

Vi hjelper din bedrift med energirådgivning.

Hva er en energirådgivers ansvar?

En energirådgiver er en sentral fagperson for både eiere av bygg og bolig, som sitter med kompetanse til å kunne vurdere en større energioptimalisering eller oppgradering av bygget ditt. En energirådgiver gir råd tilpasset din situasjon og veiledning rundt nødvendige energitiltak. 

Uavhengig hva din bedrift tilbyr eller hvilken størrelse dere tilhører kan vi nesten garantere at det finnes et betydelig potensiale for energisparing og reduksjon av energikostnader i bygget deres.

Kontakter du en av våre rådgivere får du hjelp til å avdekke hvor ditt bygg har et forbedringspotensial etterfulgt av råd og tiltak for energibruk tilpasset nåsituasjonen til bedriften. Vi har lang erfaring med energioptimalisering samt smartere og mer miljøvennlige energiløsninger. Dette gir dere kritisk innsikt i hvordan dere kan skape en smidig overgang til en mer bærekraftig fremtid.

Entelios: Få støtte og rådgiving fra en kvalifisert energirådgiver

I mange tilfeller kan energikostnadene reduseres betydelig, noe som skaper plass i budsjettet til andre ting dere heller ønsker og trenger å prioritere penger på. 

Har du spørsmål eller ønsker å snakke om løsningen som kan passe din bedrift, registrer deg i kontaktskjemaet vårt – så tar vi kontakt med deg!

Spør oss om solcellepaneler.

Våre tjenester

Som den største leverandør av strøm til bedrifter i Norge har vi markedets beste avtaler for små og store virksomheter. Vi sørger for at du mottar profesjonell og kvalifisert rådgivning, hos oss finner du den strømavtalen som passer best for deres bedrift. Dette er våre tjenester og hvorfor du burde velge Entelios som din rådgiver:

Strømleveranse: Vi er Norges største strømleverandør til bedrifter, og har de beste avtalene på markedet for både små og store bedrifter.

Porteføljeforvaltning: Det er store svingninger I strømprisene og dette forårsakes av mange faktorer i markedet. Entelios hjelper deg å minimere risiko og sikrer deg en forutsigbar og kostnadseffektiv strømforsyning for bedriften din. 

Energitjenester: Vi tilbyr smarte strømtjenester tilpasset din bedrift, deres klimastrategier og veiledning i kraftmarkedet du er en del av.

Sammen finner vi løsningen som passer din bedrift.

Er energistyring og smart forbruk viktig for deg?

Med våre løsninger vil bedriften din kunne implementere moderne og pålitelig teknologi for å styre og spare på energiforbruket og kroner. Entelios leverer tjenester for automatisk reduksjon av energikostnader og forbruk. På denne måten kan bedriften du er en del av, på en lønnsom og miljøvennlig måte, få bedre oversikt over utgiftene.

Kompetanse og fleksibilitet i møte med de viktige utfordringene

Nå som vi befinner oss i et samfunn som er på vei til å bli fullelektrisk, blir smart utnyttelse av strømnettet enda viktigere. Fleksibilitet handler om at nettselskaper betaler for at aktører produserer eller bruker kortere perioder for å stabilisere strømnettet. 

Vi er din partner og veileder gjennom hele prosessen for å muliggjøre og tilby full prosjektering av fleksibiliteten i praksis.

Befaring og løsning for din bedrift

Bedrifter med rehabiliteringsbehov eller energiutfordringer i bygget tilbys befaring av våre energirådgivere. Vi ønsker å avdekke og belyse eventuelle utfordringer og muligheter. Resultatet blir en tiltaksplan skreddersydd til din bedrift.

Om Entelios – din energirådgiver

Entelios er et selskap sammensatt av flere ulike europeiske aktører med et mål om å imøtekomme klimautfordringene på den best mulige måten. 

Vi mener at vi leverer mer enn strøm – vi tilbyr teknologiske og strategiske løsninger for en grønnere drift til store og små bedrifter på en ny og forfriskende måte.

Størst innen energirådgivning til bedrifter 

Som vår kunde kan du være sikker på at vi gjør vårt ytterste for å etterfølge høyeste standard for miljøvennlig drift. Entelios sin største prioritet er å levere strøm som opprettholder kravene til bærekraftig utvinning, transport og forsyning i alle ledd.

Energirådgiveren for deg – sikrer deg en langsiktig og miljøvennlig plan

Entelios tilbyr ren energi, ekspertise og teknologi som gjør det mulig for privat og offentlig sektor å bli pådrivere for mer bærekraftig bruk av strøm.

Entelios er Norges største leverandør av strøm til bedrifter.

Ta kontakt med oss

Er dette løsningen og fremtiden du søker for din bedrift?